top of page
HDBC_vagott.png

Pályázati irodánk célja, hogy az életképes, fenntartható ötletekből a lehető legkisebb saját forrással, és a rendelkezésre álló finanszírozási források maximális bevonásával, MŰKÖDŐ, SIKERES projekteket hozzon létre.

 

Komplex szolgáltatást nyújtunk: a pályázat megírásától a költségtervezésen, szerződéskötésen és elszámolásokon át segítjük a projektek megvalósulását, lefedve a teljes adminisztrációs területet, és nyomon követjük a projekt alakulását a fenntartási időszakban is.

 

Az ötlet és a megvalósítás közötti rögös úton támogatjuk Önt és csapatát a projekt indulásakor, átsegítjük az akadályokon, hogy a mérföldköveket sikeresen elérje, rendelkezésére állunk a projekt zárásakor valamint az azt követő időszakban is.

 

Irodánk elkötelezett híve az innovációnak, ezért elsősorban a kutatás-fejlesztési projektek mellett tettük le voksunkat, de foglalkozunk eszközbeszerzési és mezőgazdasági témájú, illetve magánszemélyeknek szóló pályázatokkal is. Tapasztalatot szereztünk különböző finanszírozási formák, mint például a csak hazai-; a csak brüsszeli-; illetve a vegyes finanszírozású, vissza nem térítendő támogatások lehívásában.

 

Jelszavunk a hatékonyság és a siker, amit a 2014-2021 közötti pályázati időszakban több mint 11 milliárd forint projektösszeg és 7 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás igazol, melyet ügyfeleinkkel közösen, csapatként együttműködve nyertünk, valósítottunk meg és zártunk le.

NGM.png
nkfih-1024x717-1.png
H2020.jfif
bottom of page