top of page
HDBC_vagott.png

A HDBC Consulting Zrt. jogutódja a HDES High Definition Engineering Services Kft-nek és a HDBC High Definition Business Consulting Kft-nek is. A két cég kapcsolt vállalkozásnak, egy és ugyanazon vállalkozásnak minősült. A két cég összeolvadásával jött létre a HDBC Consulting Zrt.

 

A HDES High Definition Engineering Services Kft. sokrétű tevékenységet folytatott, fő irányvonal a műszaki megoldások, mérnöki tevékenységek voltak.

A HDES High Definition Engineering Services Kft. sikeresen pályázott GINOP-217 konstrukcióban, a fejlesztés célja egy valós idejű helymeghatározó rendszer kidolgozása volt. Ennek értelmében igazoltnak látjuk, hogy rendelkezünk és rendelkeztünk a múltban is kutatás-fejlesztési, szoftverfejlesztési, mérnöki kompetenciákkal. Munkavállalóink kivétel nélkül MA/MSC végzettségűek, közülük ketten doktori fokozattal is rendelkeztek. A vállalkozás profitorientált vállalkozásként nem tudott volna a piacon maradni, ha kizárólag a saját pályázatán dolgozott volna, mert így a pályázathoz és a működéshez szükséges önrészt sem tudta volna biztosítani. A pályázatot sikeresen befejeztük, a műszaki vonal továbbra is él, mai napig vállalunk műszaki fejlesztéseket.

 

Szolgáltatásaink között megtalálhatók a nagy hozzáadott értékkel rendelkező mérnöki megoldások, különös hangsúlyt fektetve a prototípusok kulcsrakész megvalósítására, a termékek piacralépésével egybekötve. Ügyfeleink részére átfogó szolgáltatáscsomagot kínálunk: bármilyen életképes ötletből működő, gazdaságilag megalapozott és fenntartható projektet hozunk létre. A kifogásolhatatlan minőségben elvégzett komplex szolgáltatások eredménye az elégedett és egyre bővülő ügyfélkör. Mérnökeink a XXI. század új lehetőségeit kutatják és fejlesztik az informatika világában.

 

Mérnöki tapasztalataink:

Prototípus tervezés és gyártás

Informatikai fejlesztések

Üzembehelyezés

Üzemeltetés és karbantartás

Gépész-, villamos-, vezérléstechnikai tervezés

Gépészeti kivitelezés

Termék piacra vitele

bottom of page